Mentőtiszti Főiskola Bukás. Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Harmad éves mentőtiszt hallgató vagyok és most lesz oxyológia I-ből vizsgánk.Nagyon sokat készülök és tanulok a vizsgára viszont nagyon nagy rá az esély h mind a 3 vizsgán el fognak húzni ami 1 év csúszást jelent.Ti mit tennétek a helyemben ha ez megtörténik ? Máris átjelentkeznétek diplomás ápolóira vagy felvennétek újra a tantárgyat és megpróbálnátok még egyszer és ha akkor sem sikerül abban az esetben jelentkeznétek át.Meg úgy érzem ha ebből is elhúznak akkor nem vagyok mentőtisztnek való.A válaszokat előre is köszönöm.2017. jan. 19. 10:41
1/4 anonim válasza:
Pont az, hogy megkérdőjelezed, hogy mentőtisztnek való vagy-e jelenti azt, hogy mentőtisztnek való vagy! :) Látszik, hogy nagy odafigyeléssel szeretnéd végezni a munkádat, és azért tanulsz, hogy segíthess. Ez a fajta lelkiismeretesség jó dolog. Szerintem semmiképpen se jelentkezz át, már nem vagy olyan messze attól, hogy befejezd a képzést, és szerintem csúszni egy évet sem olyan vészes. Kitartást, és ha lehet, próbálj felülemelkedni a görcsön. Semmi sem teljesíthetetlen, még ha elsőre úgy is tűnik. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Elhúztak A vizsgán gyakon.Váktogatták a ritmusokat meg azt mondták h nem sikerül vénát szúrnom ezért kicsúszok a 2 percből és így elszámoltam a tonogent.
2017. febr. 4. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!