Mikor volt a rendszerváltás?
Figyelt kérdés
Egy ehhez kapcsolódó esszét írtam a mai érettségimben. Úgy kezdtem, hogy a rendszerváltás 1989. okt. 23-án volt Mo-n. Tudom, hogy elrontottam, mert ez maga egy folyamat, ami "88-89re tehető. Szerintetek ezért még jár pont az időbeli behatárolásra?2010. máj. 5. 15:56
1/5 anonim válasza:
1989-ben született meg az új alkotmány, ez a rendszerváltás éve. - én szó szerint így kezdtem az esszémet ma
2/5 anonim válasza:
Én is ezt az esszét írtam.
A rendszerváltás 1989-ben volt,és 1989. október 23-án kiáltották ki a köztársaságot.
Egypárt rendszer helyett---)többpárt rendszer stb...
Könnyű esszé volt,mindent a forrásból szedtem ki :-)
3/5 anonim válasza:
Nem rendszerváltás volt, csak gengszter-váltás. De okt. 23-án "csak" ki lett kiálva a köztársaság.
4/5 A kérdező kommentje:
igen.. de nem hinném, hogy szerencsés lett volna belekeverni a töri érettségibe a módszerváltást.. :)
Egyébként korrektül levezettem, sok kulcsszó használatával. Remélem jó lesz:)
2010. máj. 5. 17:38
5/5 anonim válasza:
Mi nem is tanultuk a rendszerváltást töriből, mert nem jutottunk el addig, de az az esszé sikerült legjobban a 3 közül nekem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!