Mi szükséges egy pilótának?
Néztem az Emiratesnál pilóta munkákat és rá akadtam erre:Unrestricted Class 1 medical certificate
Ez mit jelent?
Kell egy bizonylat hogy egészséges vagyok?
Köszi előre is
sima korzeti nem csinal egyiket sem, kulon repuloorvoshoz kell ezekkel menni
a pilota vilagban 3 fele egeszsegugyi teszt van,
a sima egymotoros Cessnakhoz a class 3 teszt kell, ami kb. 15 perc a dokinal, megmeri a vernyomasod, meghallgatja a szivveresed, odaallit a betus tablahoz es messzirol olvasd le a betuket (szemvizsgalat), belenez a fuledbe, kerdez egy csomo mindent, es kapsz egy papirt, hogy hello
Ja, vizelet mintat is kell adni de csak azt nezik nincs-e cukorbetegseged
class 1 sokkal szigorubb es alaposabb, szerintem orszagonkent valtozik, de itt akar egy orat is bent lehetsz, EKG gepre raknak, ver/vizelet teljes labor (zero drog tolerancia), futopadra tesznek es a tudod kapacitasat vizsgaljak, meg fulhallgatot kapsz es mely/magas hangokat jatszanak egy-egy fuledbe, mellkas rontgen, stb
es a szepsege az, hogy ezt felevenkent ismetelni kell! a class 3 pedig 5 evig jo ;)
na kozben talaltam neked magyar oldalt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!