Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi szükséges egy pilótának?

FÁ04 kérdése:

Mi szükséges egy pilótának?

Figyelt kérdés

Néztem az Emiratesnál pilóta munkákat és rá akadtam erre:Unrestricted Class 1 medical certificate

Ez mit jelent?

Kell egy bizonylat hogy egészséges vagyok?

Köszi előre is

2017. jan. 15. 23:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Miert nem gugliztal ra? Orvosi vizsgalatsorozaton at kell menni.
2017. jan. 16. 06:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Szóval nem elég, hogy egészséges vagy, erős is kell legyél.
2017. jan. 16. 09:39
 3/4 anonim ***** válasza:

sima korzeti nem csinal egyiket sem, kulon repuloorvoshoz kell ezekkel menni

a pilota vilagban 3 fele egeszsegugyi teszt van,

a sima egymotoros Cessnakhoz a class 3 teszt kell, ami kb. 15 perc a dokinal, megmeri a vernyomasod, meghallgatja a szivveresed, odaallit a betus tablahoz es messzirol olvasd le a betuket (szemvizsgalat), belenez a fuledbe, kerdez egy csomo mindent, es kapsz egy papirt, hogy hello

Ja, vizelet mintat is kell adni de csak azt nezik nincs-e cukorbetegseged

class 1 sokkal szigorubb es alaposabb, szerintem orszagonkent valtozik, de itt akar egy orat is bent lehetsz, EKG gepre raknak, ver/vizelet teljes labor (zero drog tolerancia), futopadra tesznek es a tudod kapacitasat vizsgaljak, meg fulhallgatot kapsz es mely/magas hangokat jatszanak egy-egy fuledbe, mellkas rontgen, stb

es a szepsege az, hogy ezt felevenkent ismetelni kell! a class 3 pedig 5 evig jo ;)

2017. jan. 16. 23:39
 4/4 anonim ***** válasza:

na kozben talaltam neked magyar oldalt:

[link]

2017. jan. 16. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!