Milyen lett a történelem érettségitek?
Figyelt kérdés
Légyszi ne csináljatok 500 ilyen kérdést,hanem írtatok ide,ha vissza akarjátok nézni akkor a megválaszoltakban ugyanúgy megtaláljátok!2010. máj. 5. 11:52
11/28 anonim válasza:
Azt hiszem idén ez volt az első, igazán korrekt jó érettségi. bár lehet, hogy csak én vagyok elfogult mert ez számít nekem. Milyen esszéket választottatok? Én Görög, Hunyadi, és 1920-22 konszolidáció (nálunk ez szóbeli tétel is)
12/28 anonim válasza:
Átlagosnak mondanám....
Az eleje kicsit nehéz volt, figyelni kellett az apróságokra.
A másodikban viszont olyan jó lehetőségek voltak, h nem nagyon lehetett elrontani.
70-80% körüli lesz nekem.
13/28 anonim válasza:
Én most megnéztem egy nem hivatalos megoldást, eszerint meg van az ötösöm, szóval elégedett vagyok. Sajnos továbbtanuláshoz a matek számított volna, az borzasztóan rosszul sikerült, de remélem ha nem duplázok, akkor összejön annyi pont amennyi kell. Amúgy az L oszlopot (nők helyzete, dualizmus gazdasága, rendszerváltás) választottam, ezek az esszék szerintem nagyon egyszerűek voltak, a források is igen jók voltak, szóval elégedett vagyok a teljesítményemmel azt hiszem. Tetszett hogy inkább újkori kérdések voltak, bár pár helyen sikerült félreértenem a kérdést, ami baromi idegesítő, de legalább csak fél pont múlott rajta, nem 17 mint mateknál :)
14/28 anonim válasza:
Ellenőrizhetitek magatokat:
15/28 anonim válasza:
faktoskent azt mondom ez kicsit szopatos volt. az esszek nagyon jok voltak, viszont volt egy-egy feladat ami kifoghatott az emberen
17/28 anonim válasza:
*sírva nézi a feladatokat*
Miért nem most írtam javítót? XD ez nagyon könnyű volt szerintem, nagyrészt szövegértés.
18/28 anonim válasza:
Az első része legrosszabb esetben is 87% :D örülök. Bár az esszékel biztos lerontom. (nem mintha nehezek lettek volna, de a töri esszéket piszok nehéz max pontosra írni..)
19/28 anonim válasza:
éna nők,honfoglalás,meg a szh harc
20/28 anonim válasza:
kb.12pontot éretem al az első résznél...ez feleződik ugye?Szóval 6pontom lett? 10% az 4,5pont?
Én a 10% fölöttre hajtok. Így megvan ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!