Hogy hozzam ki legtöbbet bsc BME gépész diplomámból? Örülnék véleményeknek!
Decemberben végzek majd. De eddig csak a kötelező egyetemi tárgyak teljesítésére volt időm/energiám, semmi másra, azaz másféle tudást nem nem volt esélyem szerezni az egyetemen.
Nem csináltam önszorgalomból semmi szakmához köthető feladatot, nem vettem részt nagyobb csapatmunkában, azaz az elméleti tudást nem tudtam sehol hasznosítani, nincs gyakorlati tapasztalatom, nem találtam olyan témakört sem ami különösebben érdekelne, mert nem volt időm ilyenekkel foglalkozni.
Kövi 2 félévben lesz még önálló feladat, szakmai gyakorlat, meg szakdolgozat, nem tudom ezektől mit várjak.
MSC-ről nem tudok sokat, de nincs sok kedvem még pár évig random tárgyakat hallgatni.
Külföldi MSC-ről fogalmam nincs, lehet hogy jó lenne, elvégre van felsőfokú angolom.
Szóval mihez ajánlott kezdenie egy ilyen pesszimista, csak elméleti tudással rendelkező BME-s gépésznek a diplomájával?:) Megváltozik majd esetleg ez a hangulat ha kikerülök az egyetemről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!