Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A muszlimok alul iskolázottabb...

A muszlimok alul iskolázottabbak lennének?

Figyelt kérdés

[link]

Ez komoly?

Esetleg a világméretű iszlámellenes propaganda lejáratás része :-)

2017. jan. 9. 12:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
48%
Tökéletesen azt fújod, amit hallasz, és amit a szemed elé tárnak. Voltál ezekben az országokban? AHogy mondtam. baromság általánosítani. A gondolkodás NEM BŰN.
2017. jan. 10. 15:02
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
A cikk egyértelműen a mostanában szokásos iszlámellenesség újabb bizonyítéka. Hülyeség az egész. Előttem kifejtették már miért. Ami nem hangzott el, például egy afrikai keresztény többségű országban mennyivel iskolázottabban az emberek? Semmivel sem. És azt sem kellene elfelejteni hogy ezek az országok nagyrészt csak néhány évtizede függetlenek. Szerintem a magyar oktatási rendszer is sokkal jobb lenne ha nem lett volna a 45 éves szovjet megszállás.
2017. jan. 10. 15:48
 13/23 anonim ***** válasza:
15%

#11:

Igen, voltam.

A másik, hogy muszlim pasim volt több évig.

2017. jan. 10. 15:58
 14/23 anonim ***** válasza:
Hehe ez jó. A muszlim pasi :D ha már a pasid, akkor nem hiszem hogy annyira nagyon gyakorolta a vallását, hiszen egy hithű muszlim nem barátnőzik, vagy lesz bárki pasija. :) De ezt ne vedd sértegetésnek, nem annak szánom, de akkor te nem a legjobb fajtával találkoztál, mint ahogy ezt bizonyítja is, hogy elmentél hozzá, és nem is vagy a felesége. Bocs az offért.
2017. jan. 10. 19:20
 15/23 anonim ***** válasza:
15%
Szóval nem a legjobb fajtával találkoztam?!:) Hát lehet, de itt az most nem szempont, hogy mennyire vallásos adott muszlim ember.;)
2017. jan. 10. 19:34
 16/23 anonim ***** válasza:
De szempont! Mert a Korán előírja a tanulást és a tudás keresését!
2017. jan. 10. 19:56
 17/23 anonim válasza:
45%
10-es, azt honnan vetted, hogy Pakisztánban nem tudnak olvasni??? A férjem nővére például diplomázott, angol nyelven végezte az egyetemet. Olvasás nélkül eleg nehéz lett volna...
2017. jan. 10. 22:16
 18/23 anonim ***** válasza:

[link]

Ez csak egy cikk a sok közül. Pakisztán az előkelő 4. helyet foglalja el az analfabéták listáján.:)

2017. jan. 10. 23:01
 19/23 anonim válasza:
Szerintem a cikkiró keveri Pakisztánt Afganisztánnal.
2017. jan. 10. 23:40
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

18-as, Cikkből egy részlet:

India, Kína, Pakisztán az első három helyezett ezen a szomorú listán, de a többi ország is mind a harmadik világból való. Afrikát Nigéria, Etiópia, Egyiptom és a Kongói DK képviseli.

India, Kína nem muszlim ország, Nigéria, Etiópia, és a Kongói DK pedig keresztény többségű. Láthatod hogy bőven akadnak analfabéták más vallású országokban, és szép számmal a keresztények között is.

2017. jan. 11. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!