Ti milyen különórára jártok?
Lehet bármi, amit iskolán kívül csináltok. Szakkör, sport, kézművesség, hangszer, korrepetálás, magántanár, különóra, akármi.
Milyen gyakran jártok? Csoportos vagy magán órák? Fárasztónak gondoljátok, vagy élvezitek ezeket a foglalkozásokat?
Kérlek írjatok kort/osztályt és nemet is.
idén ez a programom: hétfő: 3-tól fél ötig táncóra (néptánc, és nyilván csoportos). aztán fél hattól 7-ig megint táncpróba (más tánccsoporttal, de ugyanúgy néptánc)
kedd: 3-tól 4-ig kóruspróba (ez nincs minden héten, csoportos - de általában szólam próba szokott lenni)
aztán van úszás bérletem, szóval néha ekkor este (7 és 10 között) úszni megyek. nyári/tavaszi időben biciklizni
szerda: táncpróba 6-tól 8-ig
csütörtök: 3-tól 4-ig kórus (ált. vegyeskari próba), 4-től 5-ig vagy fél 6-ig táncpróba, utána 6-tól 7-ig zongora óra (ezen egyedül vagyok)
péntek: 4-től fél 6-ig cserkész foglalkozás
aztán régebb (tavaly a vizsgák miatt) jártam plusz (idegen) nyelvórákra
5.-6.-7-ben gitárra, 4.-5-ben kosárra, azelőtt úszni (edzőhöz), 4-ben modern táncra
hú. kb ennyi :) 16/L
Bár nem most, hanem 4 évvel ezelőtt, mikor még gimis voltam, 12. osztályban heti 2x 90 percre magántanárhoz mentem angolból.
Szerettem járni, de mindig nagyon stresszeltem, mert nagyon féltem, hogy nem fog végül sikerülni a nyelvvizsgám.
akkor 18 éves voltam, most 22/L
Zenére járok kedden 2-től 3-ig, szerdán kamarára leginkább 5-től 7-ig, táncolok pénteken 3-tól 1/2 7-ig, hétfőn és csütörtökön szolfézsra megyek 1/4 3-tól 1/4 4-ig. Szombaton általában vagy átmegyek egy barátnőmhöz vagy ő jön át hozzánk és olyankor szoktunk matekra gyakorolni esetleg még egy kicsit korrepetálom vmelyik tantárgyból amelyik nem megy neki. Vasárnap lazulás....
Asszem ennyi. Most így állnak a napjaim. 14/L
Sziasztok!
Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!