Milyen egyetemet válasszak? (többi lent)
Nincs még valami, amit el tudnál mondani magadról? Sok embert érdekel a könyvek meg az olvasás, ennyi erővel azt is mondhattad volna, hogy szeretsz enni meg aludni.
Ennyi infoból azt tudom csak javasolni, hogy legyél eladó egy könyvesboltban, de ahhoz nem kell diploma.
Fogalmam nincs hány pontom lesz. Örülök ha meglesz.
Állami, de lehet fizetős is.
Nem feltétlen muszáj, de szeretnék.
Ezen az oldalon van az összes egyetem. Böngészgesd a szakjaikat, melyik érdekel.
"Szeretem az irodalmat is. :)"
Jó, de mit szeretsz benne? Ó Istenem, nagyon nehéz veled. Eddig elmondtad az összes közhelyet, ami a tinilányok 80%-ra jellemző. Én is imádtam az irodalmat, aztán mérnök lesz belőlem.
"Fogalmam nincs hány pontom lesz. Örülök ha meglesz."
Ez tényleg igaz, vagy csak önbizalomhiányos vagy? A felvin van pontkalkulátor, legalább azt használd.
Nem kötözködésből kérdezem, de tényleg egyetemre akarsz menni? Mert azon túl is van ám élet. Én abszolút semmit nem tudok a könyvek világáról, egy google keresés a következőket dobta ki: tipográfus, tördelőszerkesztő, kiadványszerkesztő. Nem ástam bele magam, hogy pontosan mik ezek a szakmák, ha jól látom okj képzésben oktatják őket. Olvass róluk, hátha megtetszik valamelyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!