Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire nehéz újratenni a...

Mennyire nehéz újratenni a matek érettségit? Mert nem lett nekem nagyon fényes! 2015-ben érettségiztem és akkor még nem igazán érdekelt a dolog most pedig rájöttem hogy szeretnék menni Egyetemre!

Figyelt kérdés
Közgazdaságra szeretnék menni azon belül is Nemzetközi Gazdálkodás szakra és ezért szeretném újra letenni a matekot, eddig nem voltam egy zseni matekból de most elkezdett érdekelni! Ti mit javasoltok?
2017. jan. 7. 03:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
25%
Gondold meg ujra. Gazdasagi szakokon kokemeny matek van. Amugy az erettsegi ujratetelenek eredmenye azon mulik, hogy mennyire keszulsz fel jol.
2017. jan. 7. 03:54
 2/12 A kérdező kommentje:
Tudom hogy kőkemény matek! De ha engem ez érdekel akkor most nem tudok mit csinálni :D amúgy ha véletlenül rosszabb lesz az érettségim akkor a rosszabb jegy kerül be vagy a jobbik jegy?
2017. jan. 7. 05:16
 3/12 anonim ***** válasza:
25%
A jobbik, de ha rosszabb lesz, az nem lesz veletlen. Melyik egyetemre mennel?
2017. jan. 7. 05:17
 4/12 A kérdező kommentje:

Nyugat-magyarországi Egyetem (Soproni Egyetem)

vagy a BGE

2017. jan. 7. 05:50
 5/12 anonim ***** válasza:

Én is 2015-ben érettségiztem, de tavaly javítóztam két tárgyból. Nos, mivel jogi karra szerettem volna menni, ezért töriből is kellett javítanom, ami nem volt az erősségem. Nagyon sokat tanultam rá, a cél lebegett a szemem előtt és sikerült. :)

Szerintem ha elég motivált az ember simán meglehet. Mellé még le is nyelvvizsgáztam, biztos ami biztos alapon. :)

Én a helyedben eljárnék külön matek tanárhoz.

2017. jan. 7. 09:02
 6/12 anonim ***** válasza:
12%
Azert a torit eleg meresz egy lapon emliteni a matekkal. A tortenelmeben tenyek vannak, nem igenyel tul sok gondolkodast, persze vannak cifra osszefuggesek, kulonosen a 20. szazadban, de ha nem hulye az ember, akkor nem szabad, hogy gondot jelensen. A matek azert eleg mas.
2017. jan. 7. 09:09
 7/12 anonim ***** válasza:
76%, egy sima matek középről beszélünk. A középiskolai matematikát csak gyakorolni kell. Ha egy átlagos képességű valaki leül az asztalhoz, matekozik és ezt hónapokon át megismétli, jó esélye van 90 százalék fölé írni a közepet. Gazdasági szakokon van matek, de nem matekzsenik járnak oda se. Kérdező, ha úgy érzed, javítani szeretnél, szerintem vágj bele. :)
2017. jan. 7. 10:51
 8/12 anonim ***** válasza:

#6-os válaszoló.

Látom nem érted a lényegét annak amit leírtam. Sebaj, majd a kérdező átlátja.

2017. jan. 7. 12:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Gazdasagi szakokon kokemeny matek van. - lol, azért ez elég erős túlzás :) még a gazdelemzőn se, pedig talán azon van a legerősebb
2017. jan. 7. 15:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Államisra vagy fizetősre akarsz menni?
2017. jan. 7. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!