Adnak részpontokat a matek írásbelin? Tovább lent

Első résznél ált. nem adnak részpontokat, bár ennél a felsorolásosokból ált. ha egyet kihagysz kapsz 1 pontot, de nem biztos. Ha 6-ból négyet írtál arra tuti nem kapsz majd.
A második résznél kapsz rész pontokat, én tavaly egyik 12 pontosnál tök rossz adatokkal számoltam mégis 7 pontot kaptam rá. Nyugi, meglesz a 20 pont:) Ja, és fél pontokat tuti nem kapsz.

Az enyém is elég necces...az első részben kapásból ugrott vagy 8 pont,a másodikba meg csak az elsőt csináltam végig...az legalább 12 pontot ért.
Szóval meglesz az a 20 pont neked is!

"A másik hogy szerintem fellebbezni fognak, legalábbis egyik tanártól hallottam hogy beszéltek róla a matektanárok, hogy valamennyi pontot kapjanak a diákok mert volt benne olyan kérdés amit középszinten nem tanultunk."
Ezzel ne is áltassátok magatokat, bocsáss meg, hogy ezt kell mondanom, de az érettségit központi útmutató alapján értékelik, szóval senkit nem érdekel, hogy Te mit tanultál az iskolában, ha az, amit kérdeztek, tananyag a minisztérium szerint...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!