Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Adnak részpontokat a matek...

Adnak részpontokat a matek írásbelin? Tovább lent

Figyelt kérdés
pl ma az első feladat megoldása 2, 3, 5, 67 ez 2pontot ért,de én csak 2, 3, 5öt írtam. jár pont? és.. az 5.feladatnál 6lehetőség volt (órarendes) csak 4et írtam..összesen 2pont, kapok valamennyit? a 11-es megoldása(lottós) 2/5? 14es feladat: ábráért jár pont(legalább egy fél)? szóval adhatnak részpontokat? akárcsak feleket? Jól jönne....2-3ponton sok múlik nekem.
2010. máj. 4. 16:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%

Első résznél ált. nem adnak részpontokat, bár ennél a felsorolásosokból ált. ha egyet kihagysz kapsz 1 pontot, de nem biztos. Ha 6-ból négyet írtál arra tuti nem kapsz majd.

A második résznél kapsz rész pontokat, én tavaly egyik 12 pontosnál tök rossz adatokkal számoltam mégis 7 pontot kaptam rá. Nyugi, meglesz a 20 pont:) Ja, és fél pontokat tuti nem kapsz.

2010. máj. 4. 16:20
 2/12 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy meglesz a 20:-( néztem a javítókulcsot kemény 13pontot számoltam össze....
2010. máj. 4. 16:23
 3/12 anonim ***** válasza:
56%
Második részre lehet kapsz olyan pontokat amikre nem is gondolsz, meg azért várd meg a hivatalos megoldókulcsot.
2010. máj. 4. 16:28
 4/12 anonim ***** válasza:
56%

Az enyém is elég necces...az első részben kapásból ugrott vagy 8 pont,a másodikba meg csak az elsőt csináltam végig...az legalább 12 pontot ért.

Szóval meglesz az a 20 pont neked is!

2010. máj. 4. 16:29
 5/12 A kérdező kommentje:
köszi a bíztatást...teljesen kivagyok :-( annyira nem akarok szóbelizni!!!!!!
2010. máj. 4. 16:30
 6/12 A kérdező kommentje:
egy 12pontosat én is megcsináltam végig de kiderült hogy nem lett jó....örülök ha a 2.részre adnak 2pontot
2010. máj. 4. 16:31
 7/12 anonim ***** válasza:
56%
Nefélj meg lesz az :) ilyenkor a tanárok azt cisnálják, ha elgalább távoli rokonságban van a firkálmányod a megoldással, ahol csak tudnak odahúznak még egy-egy pontot. A másik hogy szerintem fellebbezni fognak, legalábbis egyik tanártól hallottam hogy beszéltek róla a matektanárok, hogy valamennyi pontot kapjanak a diákok mert volt benne olyan kérdés amit középszinten nem tanultunk.
2010. máj. 4. 16:49
 8/12 anonim ***** válasza:

"A másik hogy szerintem fellebbezni fognak, legalábbis egyik tanártól hallottam hogy beszéltek róla a matektanárok, hogy valamennyi pontot kapjanak a diákok mert volt benne olyan kérdés amit középszinten nem tanultunk."

Ezzel ne is áltassátok magatokat, bocsáss meg, hogy ezt kell mondanom, de az érettségit központi útmutató alapján értékelik, szóval senkit nem érdekel, hogy Te mit tanultál az iskolában, ha az, amit kérdeztek, tananyag a minisztérium szerint...

2010. máj. 4. 17:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Az lehet hogy senkit nem érdekel, és valóban fogalmam sincs hogy működik ez, de csak nem beszélnek hülyeségeket. más tantárgynál pl biztosra tudom hogy volt már olyan tanév amikor adtak pontokat mert a feladat rosszul volt összerakva vmiért (pl tavaly föci.) Szóval nem lehetetlen.
2010. máj. 4. 17:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Utolsónak: ebben igazad van, ha ROSSZ A FELADAT KITŰZÉSE, akkor változtatnak a javítókulcson, de nem akkor, ha a ti iskolátokban egy-két dolgot nem tanultatok.
2010. máj. 4. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!