Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Fizika érettségire megy valaki?

Fizika érettségire megy valaki?

Figyelt kérdés

Igaz, még nem annyira aktuális, de én fizikából fogok menni. Most sok érettségiző olvassa az oldalt a mai matek miatt :-)

Már 2 éve nem tanulok fizikát tanórán, egyedül készülök, úgyhogy bármilyen ötletet szívesen vennék. Ti hogy tanultok rá? Megtanuljátok az egész elméletet, vagy vannak bizonyos típusfeladatok? Van valami jó könyv, amiből lehetne készülni?

2010. máj. 4. 16:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Én tavaly érettségiztem fizikából.

Nem teljesen értettem a kérdésből...most, ebben az érettségi időszakban fogsz érettségizni? Mert akkor sok dolgot már nem tudsz tanulni, max egy picit gyakorolni.

Én amúgy a 11-12-es összefoglaló Mozaikos könyvből készültem. Minden lecke végén vannak feladatokat, azokat megoldottam:) Plusz az elmúlt évek érettségi feladatsorait. Nekem a tavalyi sokkal nehezebbnek tűnt, mint a többi. Az addigiakat majdnem hibátlanra írtam, az írásbeli érettségim meg úgy emlékszem 79 pontos lett... Szerencsére azért a szóbeli felhúzta:D

Fakton pedig ebből a könyvből oldottunk meg feladatokat: [link]

Ebben vannak nagyon könnyűek, de nagyon nehezek is (emelt szintű)

2010. máj. 4. 16:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Még mindig én vagyok:D Annyi még, hogy nagyon figyelj az időre! Szerintem kevés volt, bár lehet csak azért, mert az egyik feladatot kb háromszor kellett újraszámolnom, mert mindig elrontottam vmit:D A végén nem jutott már időm néhány tesztkérdésre, amit az elején otthagytam, hogy majd a végén visszatérek rá. Így olyan dolgot is elrontottam, amit simán megoldok, ha van még rá pár percem:S
2010. máj. 4. 16:23
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi! Még van 2 hét :-)

Már tavaly leérettségiztem, de továbbtanuláshoz idén kell a fizika, úgyhogy most egyedül ebből kell készülnöm. Remélem idén akkor könnyebb lesz, ha a tavalyi nehéz volt...

2010. máj. 4. 16:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia én idén megyek

van egy egységes fizika gyűjteményem 1-2 és megoldásai,ha akarod együtt is tanulhatunkXD:D

2010. máj. 4. 17:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én tavaly érettségiztem fizikából, őszintén, egy kicsit könnyebbre számítottam a tesztkérdéseknél, de a feladatok nem voltak nehezek, minden képlet benne van a függvénytáblában. Ha lesz valami ábrázolós feladat, nagyon figyelj, hogy a grafikonon a pontokat hajszálpontosan rajzold be, nekem ezen ment el a 90%-om, szóval csak 89 lett...
2010. máj. 4. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!