Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi van, ha holnap nem megyek...

Mi van, ha holnap nem megyek el töri érettségire? Automatikusan majd 1-est írnak be? Ez lenne az 1. érettségim.

Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 15:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

jaj ne már :D ez meg se forduljon a fejedbe!

akkor szeptemberben kéne újból menned, külömben nem kapnád meg az érettségidet.(csak azokból, amikből már letetted)

2010. máj. 4. 15:54
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

figyi

én 4évig semmit nem tanultam

...

és 73%os törit irtam tavaly

ne félj könnyű lesz !!!! eskü

én végig 2es voltam belőle

2010. máj. 4. 15:56
 3/13 A kérdező kommentje:
Emelt szintre megyek. Ehhez képest nagyon keveset készültem. Már a matekot és a magyart is elrontottam, de tényleg. Kezdem feladni, feleslegesnek érzem.
2010. máj. 4. 15:59
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Sorstárs, ha ez vigasztal én is emeltre megyek és én se készültem sokat:)
2010. máj. 4. 16:01
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp menj be, hülyeség lenne ha nem, max jövőre újra próbálod..

Nem te vagy az, aki nemrég tett fel olyan kérdést h mit tanuulj, mert nem tanultál emelt törire?

De am. nem értem!Ha már EMELT4!!akkor csak nem nulla tudással választottad emeltre, és mégis miért nem tanultál?

6/13 anonim ***** válasza:
24%
emo
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok az. Nem mondom, hogy nulla a tudásom, készülgettem, csak úgy érzem az eszem nincs meg hozzá. A töri közép próbaérettségim 78% lett.
2010. máj. 4. 16:05
 8/13 anonim ***** válasza:
Én amikor angolból érettségiztem, nekem azt mondták, hogy ha nem megyek be szóbelire, akkor eltörlik az írásbelimet is.
2010. máj. 4. 16:05
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam tavaly, magyaron totál elvesztettem az önbizalmam, a matek sosem tartozott az erősségeim közé és töri emeltre mentem nem sok készüléssel. talán a sors akarta, de baromi könnyű feladatokat kaptunk, el se akartam hinni. Hidd el, menni fog, ne add fel!
2010. máj. 4. 16:06
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a töri emelt se szokott sokkal nehezebb lenni, mint a közép.Meg a töri ha úgy vesszük elég könnyű, nagyja szövegértés meg persze a hozzávaló tudás
2010. máj. 4. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!