Gimnáziumban melyik a legnehezebb év a matematikát illetően?
Figyelt kérdés
Olyanok írjanak akik már leérettségiztek vagy 12. évfolyamon tanulnak.2017. jan. 6. 15:43
1/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy melyik részét érted meg könnyebben, és melyiket kevésbé. Ráadásul oké, hogy megvan a "kilencedikes" meg "tizedikes" anyag nagyjából, de sok helyen eltérnek tőle, valamit előbb vesznek, valamit később. Én a vektorokat nem szerettem, de lehet, neked az lesz a legkönnyebb.
2/7 A kérdező kommentje:
?
2017. jan. 6. 17:41
4/7 anonim válasza:
Egyértelműen 11.
Ott érnek össze az eddig tanultak. Ha nem ment a hatványozás, akkor az exponenciális, logaritmusos egyenletnél nagyon keserves lesz. Ha a 9. osztályos algebrai műveletekkel bajban voltál, akkor rengeteg hibád lesz koordináta-geometriából. Ugyanitt akkor is kínlódás lesz, ha nem megy a szinusz-koszinusztétel, szögfüggvény. És akkor még nem is beszéltem a nagy mumusról, a kombinatorika-valség kettősről, amit a legtöbb tanár elég foghíjasan magyaráz.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm , ment a zöld pacsi!
Még azért szívesen veszek véleményeket, tapasztalatokat.
2017. jan. 7. 16:44
6/7 anonim válasza:
Négyessel maximálisan egyet értek
7/7 anonim válasza:
11.es anyaot nehéz emészteni, de forgasd a függvénytáblát, akár előre is.
Napjainkban a legfontosabb a matematika!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!