Szerintetek is szivatós ez az idei érettségi?
Figyelt kérdés
Persze minden évben vannak könnyebb és nehezebb feladatok minden tárgyból, de ez az idei eddig-legalábbis szerintem-botrányos:S akivel eddig beszéltem az csak szidta, szerintem jogosan.2010. máj. 4. 14:57
1/8 anonim 

válasza:

szerintem is jogos a szídás!! Én is szídom. Főleg a matek miatt...mennem kell szóbelire a kettesemért :S
2/8 anonim 

válasza:

hát figy, magyarban az érvelés volt brutálnehéz az előzőhöz képest, matek is nehéz, szal menjen az anyukájába az összes aki ezt összeállította...
3/8 anonim 

válasza:

Szerintem nem nehezebb, mint lenni szokott. Én tavaly érettségiztem, akkor nekem is úgy tűnt, hogy az nehezebb mint az eddigi évek feladatsorai.
A matek is elég könnyűnek tűnik, bár az tavaly 100% lett. Idén csinálok egy fizikát plusszba, az remélem nem lesz szivatós :D
4/8 anonim 

válasza:

Szerintem meg a matek emelt konkrétan könnyebb volt, mint amire sokan számítottunk. A magyarban a szövegértés baziegyszerű volt, és az érvelés se volt túl nehéz szerintem (az elemzést és az összehasonlítást nem mondanám, ahhoz nekem közöm nincs:D ). Bár ahogy egyre több és több hozzászólást, véleményt meg megoldást olvasok róla, egyre biztosabb is vagyok benne, hogy elcsesztem. De nem izgat különösebben, a matekot meg az infót fogják beszámítani a felvételimbe..
5/8 anonim 

válasza:

A holnapi töri gyerekjáték lesz.
Tavaly úgy volt, hogy matek magyar volt IQ teszt, töri volt picivel nehezebb...
6/8 anonim 

válasza:

Utolsó..Ültél volna be erre a matekra....
Amúgy szerintem is nagyon nehéz volt.. remélem a holnapi töri könnyű lesz, mert a tavalyi nehéz volt elvileg....
Nem vagyok rossz tanuló, sőt.... de ez a matek mehetett volna emeltre... Az emelt elvileg könnyű volt.
7/8 anonim 

válasza:

Beelőztek ketten. 15:01-nek szólt.
8/8 anonim 

válasza:

A szövegértés valóban könnyű volt. Néztem itt nem hivatalos megoldókulcsokat,max 1-2 pontot veszítettem. Erre nézem a hivatalosat.-6 pont. Remélem adnak ki hozzá kiegészítést, mert a mostani egy katasztrófa. A matek baromi nehéz volt, a tavalyit lazán 98%-ra írtam, idén kb 92 % lesz, és sokkal jobban megszenvedtem vele. Röviden,tömören, menjenek a francba. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!