Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek is szivatós ez az...

Szerintetek is szivatós ez az idei érettségi?

Figyelt kérdés
Persze minden évben vannak könnyebb és nehezebb feladatok minden tárgyból, de ez az idei eddig-legalábbis szerintem-botrányos:S akivel eddig beszéltem az csak szidta, szerintem jogosan.
2010. máj. 4. 14:57
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
szerintem is jogos a szídás!! Én is szídom. Főleg a matek miatt...mennem kell szóbelire a kettesemért :S
2010. máj. 4. 14:59
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
hát figy, magyarban az érvelés volt brutálnehéz az előzőhöz képest, matek is nehéz, szal menjen az anyukájába az összes aki ezt összeállította...
2010. máj. 4. 15:00
 3/8 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem nem nehezebb, mint lenni szokott. Én tavaly érettségiztem, akkor nekem is úgy tűnt, hogy az nehezebb mint az eddigi évek feladatsorai.

A matek is elég könnyűnek tűnik, bár az tavaly 100% lett. Idén csinálok egy fizikát plusszba, az remélem nem lesz szivatós :D

2010. máj. 4. 15:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg a matek emelt konkrétan könnyebb volt, mint amire sokan számítottunk. A magyarban a szövegértés baziegyszerű volt, és az érvelés se volt túl nehéz szerintem (az elemzést és az összehasonlítást nem mondanám, ahhoz nekem közöm nincs:D ). Bár ahogy egyre több és több hozzászólást, véleményt meg megoldást olvasok róla, egyre biztosabb is vagyok benne, hogy elcsesztem. De nem izgat különösebben, a matekot meg az infót fogják beszámítani a felvételimbe..
2010. máj. 4. 15:04
 5/8 anonim ***** válasza:
55%

A holnapi töri gyerekjáték lesz.

Tavaly úgy volt, hogy matek magyar volt IQ teszt, töri volt picivel nehezebb...

2010. máj. 4. 15:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó..Ültél volna be erre a matekra....

Amúgy szerintem is nagyon nehéz volt.. remélem a holnapi töri könnyű lesz, mert a tavalyi nehéz volt elvileg....

Nem vagyok rossz tanuló, sőt.... de ez a matek mehetett volna emeltre... Az emelt elvileg könnyű volt.

2010. máj. 4. 15:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Beelőztek ketten. 15:01-nek szólt.
2010. máj. 4. 15:07
 8/8 anonim ***** válasza:
93%
A szövegértés valóban könnyű volt. Néztem itt nem hivatalos megoldókulcsokat,max 1-2 pontot veszítettem. Erre nézem a hivatalosat.-6 pont. Remélem adnak ki hozzá kiegészítést, mert a mostani egy katasztrófa. A matek baromi nehéz volt, a tavalyit lazán 98%-ra írtam, idén kb 92 % lesz, és sokkal jobban megszenvedtem vele. Röviden,tömören, menjenek a francba. :D
2010. máj. 4. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!