Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen egyszerű témákról...

Milyen egyszerű témákról lehet németül jó prezentációt csinálni DSD nyelvvizsgára?

Figyelt kérdés

Márciusban fogok vizsgázni, de már most el kell döntenem, milyen témával kapcsolatban fogok a vizsgán prezentálni. Olyan egyszerűbb témát kell választanom, amit össze tudok kötni saját magammal, pl. Kedvenc könyvem vagy az Én hobbim.

Részt vettem Pilotprüfungon is, ami csak egy próbavizsga volt, ott is kellett prezentációt csinálni. A témám a "Die Mode und ich" volt, és bár nemigen követem a divatot, de egy egészen jó prezentációt sikerült összehoznom. Most pedig valamilyen más témát kell választanom. Ötleteket kérnék. Ha van itt olyan, aki már részt vett ilyen vizsgán, akkor leírhatná, ő milyen témát választott.:)

(Egyébként B1-es szonten fogok vizsgázni)

2017. jan. 2. 14:03
 1/1 A kérdező kommentje:
*szinten
2017. jan. 2. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!