Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Difer tesztet le lehet valahon...

Difer tesztet le lehet valahonnan tölteni?

Figyelt kérdés
A kis Difer-re gondolok. Nem a leírásra és a sok rizsára, magára a tesztre..
2010. máj. 3. 23:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Én még nem találkoztam vele sehol, de vedd meg 4000Ft az egész, és házhoz szállítják. Amúgy pedig, ha nem vagy az ajánlom, hogy szakemberrel vetesd fel a feladatsort, értsd: gyógypedagógus. Egyrészt a teszt felvétele közben másra is figyel ( én egy csomót jegyzetelek, a gyerekekről), másrészt a kiértékelése után ő tényleg tud majd segítséget nyújtani, illetve átlátni az egészet, te meg annyit látsz majd, hogy a számolás nehezebben megy, pl.
2010. máj. 4. 14:09
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen!!!!!!!!! Nem tanító leszek egyszer valamikor, ha sikerül befejeznem a sulit. Az egyik vizsgafeladatom, hogy 5 kisgyerekkel elvégezzem a tesztet és összehasonlítsam.
2010. máj. 5. 15:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát akkor meg szólj a tanárnak, hogy másolja le nektek az övét.
2010. máj. 5. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!