Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tegyek az ellen, hogy...

Mit tegyek az ellen, hogy mindig minden tanulnivalót az utolsó pillanatra hagyok?

Figyelt kérdés

MSc-re járok, tehát egy bsc-t már végigcsináltam így, és pokoli nagy kínszenvedés volt, erre most ugyanazt csinálom...

Vannak az izgulósak, akik mindig mindent időben megtanulnak, így jó jegyeik vannak, vannak a lazák, akik későn kezdenek tanulni, de addig legalább nem stresszelik magukat, nyugodtak.

Na én pont a kettő keveréke vagyok, nem tanulok, de közben halálra stresszelem magam :D

szóval pár motiváló mondattal ha segítenétek, azt nagyon megköszönném :)

ilyenekre gondolok: "a javítóra se lesz több kedvem tanulni", "most ígyis

úgyis rossz de utána mennyivel jobb lesz ha sikerül"

szóval csak ilyen egyszerűek, de sokat segítenek.

azért megjegyezném, h az h utolsó pillanatra hagyom az nem azt jelenti, hogy utolsó éjszaka, hanem a lehető legkevesebb idő ami alatt legalább 2-esre meg tudom tanulni az anyagot. és ennek ellenére még sose buktam vizsgát, sőt jó az átlagom, de mindegyik előtt szarrá stresszelem magam, de hát sose bírom rávenni magam időben a tanulásra...

elnézést, ha valakit felidegesítettem a nyavalygásommal, de lehet h egy leszidás is segíteni fog :)

lassan már neki kéne állnom tanulni a kövi vizsgámra, hogy nyugodtan felkészülhessek rá, DE MÉG SOSE VOLT OLYAN, HOGY NYUGODTAN FELKÉSZÜLTEM VOLNA EGY VIZSGÁRA IS A 3 ÉV ALATT :(((

2017. jan. 1. 19:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez szerintem minden vizsga előtt benne van az emberben hogy stresszel, nehogy megbukjon.

De ha azt mondod eddig sikerült, akkor most is fog aimán.

(Csak kopogd le:D)

2017. jan. 1. 19:58
 2/3 A kérdező kommentje:

ja, de én minden vizsgám előtt hányok, meg a nehezebbek előtt nem is alszom (pedig kb 3 órára mindig igyekszem lefeküdni, de nem tudok elaludni :( )

szóval ezek nem is egészséges dolgok... és ezzel legalább motiválhatnám magam, h na ezt akarod megint???

de hát olyan izgalmas könyveim vannak, olyan jó filmek, anyával is annyit lehet beszélgetni :D

ja, ami még segít, az a könyvtárba menés, szóval ilyen ötleteknek is örülnék :) de most nem tudok odamenni, mert itthon vagyok, nem ahol az egyetem van :(

2017. jan. 1. 20:02
 3/3 A kérdező kommentje:
de köszi a választ :)
2017. jan. 1. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!