Elte kollégium vélemények?
CSAK A KEREKESBE NE!!!!
Különben tökmindegy melyik szimpatikus :D ex szobatársam úgy került hozzánk, hogy be se jelölte az adott koleszt. A BTKsok kerülnek általában a KUKba az ajtósiba inkább TTKsok vannak ha jól emlékszem de lehet hülyeséget mondok
Az Ajtósi nekem bejön, leginkább azért, mert a BTK trolival (ami a kollégiummal szemben lévő megállóból indul) forgalomtól függően 15-30 percre van, és nem kell átszálni meg sétálni. A TTK viszont odébb van :) Maga a kollégium átlagos, ha bármi gond adódna, gyorsan megoldják, jó a közösség is, én tudnám ajánlani, mert bár lehet, hogy léteznek jobb helyek, de majdnem fél évnyi ott lakás után én meg vagyok elégedve vele.
Többiről nem tudok véleményt mondani.
#csakagriff
Bar neha nincs net meg ev elejen nem volt nagyon melegviz, de cserebe nagyon jo helyen van(Kelenfold ot perc gyalog), cukik a portasbacsik, jofejek a nevelok es az epulet is eleg modern(legalabbis az A resze)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!