Mit kell tartalmaznia a szakdolgozat mellé csatolandó tartalmi összefoglalónak?
Tudnátok nekem segíteni, holnapra kéne elkészítenem, 4 oldalnak kell lennie, de fogalmam sincs hogy mit irjak bele.
Köszönöm
én a helyedbe a 2 hét halasztásomat kérném...
de amugy én is most irom (már kikérve a 2 hét:D)
tartalmi összefoglaló...
milyen szakos vagy?
mert pl műszakis,és irsz a műanyag falkonok gyártásáról,akkor összefoglalóban leirod röbiden,hogy szerinted ez szép és jó,mert igy és igy praktikus,és a cég ahol ezt megmutatták milyen jol gyártja,igy és igy lehet gyártani,ebből és ebből az anyagból,ilyen és ilyen gépekkel,a cégnél ezekből ez és ez valósul meg,de lehetne korszerűsiteni igy és igy...
gyakorlatilag a komplett szakdolgozat leröviditve
szerencsére nekem nincs megszabva hogy mekkora terjedelmú...szakdogm simán lett 100 oldal,de egy összefolalalót nehezen tudnék 4 oldalt...elég lesz 1 oldal is:D
vállalkozszervező szakos vagyok, és egy ingatlanos cégről írok. 60oldal lett a szakdogám.
arra gondoltam hogy a bevezető részt bemásolom a tartalmi összefoglalóba, de lehet jobb lenne holnap reggel felhívnom a sulit.
kivagyok már ettől a sok hü*e szakdogától :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!