Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kollégiumi elhelyezést akkor...

Kollégiumi elhelyezést akkor is lehet kérni, ha levelezős hallgató vagyok?

Figyelt kérdés

Nem csak a suli idejére, hanem egész tanévben.

És mi van akkor, ha 1. félévben nappalis vagyok, és 2. félévre átjelentkezek levelezősre? Akkor az enyém maradhat a hely?

2016. dec. 27. 13:33
 1/4 anonim ***** válasza:
A legtobb helyen bizonyos szazalekban tartanak fenn helyet levelezosoknek, de eleg kevesen kerulnek be. Foleg a nappalisoknak van fenn tartva szoba. Aug legvegetol a nyari viszgaidoszak vegegig tudsz ott maradni, karacsonyi szunetre is tobb helyen bezarjak. Amugy tobbnyire szemeszterenkent biraljak ujra es ha te kozben atkerulsz nem biztos hogy kovi szemeszterre is kapsz kolit.
2016. dec. 27. 13:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Általában nem maradhat tiéd a hely,de ez egyetemenként változhat. Kollégiumi szabályzatot, házirendet olvasd el.

Melyik egyetem? Melyik kolesz?

2016. dec. 27. 14:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudsz félévkor átjelentkezni
2016. dec. 31. 19:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyetemfüggő lehet, nálunk minden szemeszter végén lehet kérvényezni a váltást nappali és levelező között. Ha van hely akkor nappaliról levelezőre könnyen átvesznek, fordítva viszont már nézik az átlagok, megszerzett krediteket is, nappalira kisebb az esély átkerülni. De lehet hogy akkor ez nem mindenhol van így :)
2017. jan. 1. 03:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!