Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy érzed hogy sikerült a...

Hogy érzed hogy sikerült a magyar írásbelid?

Figyelt kérdés
Szerintem nem volt olyan nehéz, remélem mindenkinek jól ment:)
2010. máj. 3. 15:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én elQrtam. 1. feladatban föntről vettem idézetet, mert az hittem, az már a szöveghez tartozik 2. feladatban nem idézeteket írtam. 3. feladatban nem írtam bele azt a mocskos régészt. 4. feladat jó. 5. feladatban Janus megbízásának indokoltságát elb4szt4m. 6. feladat jó 7. feladatban nem idézetet írtam. 8. feladat jó. 9.-ből kettőt elb4szt4m. 10. jó

Novella elemzés fogalmam sincs, hogy jó-e...

2010. máj. 3. 15:23
 2/11 anonim ***** válasza:
szövegértés jó, csak egyre nem volt időm.az érvelés meg nehéz volt, mert nem lehetett igazán elene vagy mellette érvelni..mert ...volt.szerintem.
2010. máj. 3. 15:25
 3/11 anonim ***** válasza:

az utolso feladaton, szovegertesen izgultam, de vegul a D-t valasztottam, es az uj kiadasu J.P kotettel indokoltam.

Szovegalkotasnak a muelemzest valsztottam, de mar megbantam...Sokkal konnyebb volt az osszhas. verselemzes.

De ugy egyutt, turheto... habar, biztos mehetett volna jobban is(:

2010. máj. 3. 15:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Az első részről ne is beszéljünk, kevés volt az idő, sok feladattal. :S A 2. rész pedig jól sikerült :) a novellaelemzést választottam.
2010. máj. 3. 15:32
 5/11 anonim válasza:
A szövegértést nem tudtam befejezni, nem maradt időm a legkönnyebbre, ami a legtöbb pontot érte basszus... az utsó előttire. Amiket beírtam, nagyjából stimmelnek, persze azért vannak hibák. A szövegalkotásnál az érvelést választottam, remélem a tanár értékelni fogja, én igyekeztem:)
2010. máj. 3. 15:33
 6/11 anonim ***** válasza:
az első feladatnál nem lehetett csak magából az interjúból venni az idézetet?...a fenti szövegből nem?? mert én onnan vettem...
2010. máj. 3. 16:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy nem volt nehéz... Végül is már 18-19 éve készültök rá, nemde? Ez annyira triviális, hogy keveslem a 20%-os határt a ketteshez... Alap lenne, hogy egy felnőtt, érett ember legalább tudjon helyesen(!) írni-olvasni-beszélni.
2010. máj. 3. 17:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Az első rész nem a legjobban (túl kevés idő, túl sok feladat), és annyira kapkodtam, hogy ahol idézetet kellett volna írni, oda nem idézetet írtam -.-. Én is érveltem, bár szerintem ez az eddigi új típusú érettségik legnehezebb érvelése volt (mellesleg teljesen más szempontok alapján közelítettem meg a "környezet, tér, tárgyak" szót, mint ahogy az origós magyartanár írt szerinte jó válaszokat). Szép kilátások :D Mellesleg én nagyon mérges vagyok erre a felvételi rendszerre, mert hiába tanultam négy évig szorgalmasan, most az érettségivel ezt simán el tudom rontani. Mért nem lehet a tanulmányi pontokat duplázni -.-
2010. máj. 3. 17:30
 9/11 A kérdező kommentje:
nem tudnátok megmondani, hogy az utolsó feladatnál a D megoldáshoz melyik kép tartozott, és hogy mivel magyaráztátok?
2010. máj. 3. 18:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, lehet tanulmányi pontokat is duplázni, legalábbis tavaly egy érettségiző ismerősöm ezt mondta... Persze lehet hülyeség... Nézz utána! De amúgy úgyis a neked legoptimálisabb eredményt számítják...
2010. máj. 3. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!