Mire számítasz a holnapi matekot illetően?
Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 13:19
1/11 czibles válasza:
lesz benne egyenlet, és számolni is kell majd...
3/11 anonim válasza:
Én semmi jóra. Egyedül a matektól félek, sőt,mit félek,rettegek tőle. 4 évig hülye voltam belőle,most sincs ez másként. Egyedül százalékot tudok számolni,de azt is csak ha nem bonyolult a feladat,úgyhogy nekem végem lesz. :-)
4/11 A kérdező kommentje:
nekem legalább 70%os kéne :(
De ha betesznek 2 nehezet a második részbe akkor már el is buktam :(
2010. máj. 3. 13:29
5/11 anonim válasza:
Nekem 90% kéne legalább, ha beakarok kerülni oda ahova jelentkeztem, szóval parázok én is rendesen. Amúgy olyanokra számítok mint az előző években. Ha olyan típusú feladatok lesznek, akkor remélhetőleg túl nagy meglepetés nem fog érni.
6/11 anonim válasza:
Hajtok a 20 pontra:D De már a tíznek is örülni fogok xD
7/11 anonim válasza:
nekem a 100% a cél, próbaérettségim 96%os lett, pár figyelmetlenség miatt.. mostanra fejlődtem, remélem meglesz a 100.
Sok sikert!
8/11 anonim válasza:
Emelt szinten? Hát mire számítanék.. arra, hogy hogy fogok szenvedni utána a törivel:D
9/11 anonim válasza:
elsősorban idegösszeomlásra.
cél a 20 pont! :D minden benne van a függvénytáblázatban.:)
inkább a töritől rettegek! na az,az kemény lesz:D
10/11 anonim válasza:
besz*rok már most ha a matekra gondolok.
néha a legegyszerűbb feladatokat rontom el. utálom ezt a tantárgyat. hülye vagyok hozzá,ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!