Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mától érettségizek. Ugye...

Mától érettségizek. Ugye szorítasz?

Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 06:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
persze:) te is nekeeem :S
2010. máj. 3. 06:46
 2/9 A kérdező kommentje:
oké :) remélem normális novellaelemzés lesz vagy könnyű érvelés...
2010. máj. 3. 06:49
 3/9 anonim ***** válasza:

Hajrá fiatalok! :D

Én tavaly voltam, nem volt vészes egyik sem.

2010. máj. 3. 06:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szorítok neked!

Sok sikert!

:)

2010. máj. 3. 07:07
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi! most indulok...
2010. máj. 3. 07:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen. :)
2010. máj. 3. 07:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Sok sikert!

Majd írj,hogy mi volt! :)

2010. máj. 3. 07:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Nehéz volt, mi? :D A szóbeli se nehéz(persze aki nem tanul legalább egy nagyon kicsit annak szívás), tanárok segítenek is, és nem kérdeznek bele ha beszélsz kicsit is az anyagról. Azt hiszem egyedül az angol tanárommal beszélgettem érettségi közbe de ugye az muszáj volt:). Csak előtte a várakozás sz*r a másik teremben ahol nálunk légkondi se volt :D
2010. máj. 3. 10:24
 9/9 A kérdező kommentje:

hát igazából nekem kicsit ez nehéz volt... a szövegértésre meg kellett volna még 5 perc, az íráskészség meg nehéz volt...főleg nekem, mert nekem sosem ment a fogalmazás. vers összehasonlítást soha életemben nem csináltam, a novellához a szempontok pedig nehéznek tűntek, szóval érveltem inkább. de ott meg miután elkezdtem, rájöttem, hogy ez nem is olyan érvelős téma :D na mindegy, majd csak lesz valami :D ráadásul, ahogy néztem neten, mindenki máshogy értelmezte a feladatot :D

nektek hogy ment?

2010. máj. 4. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!