Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ti hogyan tanultok emeltszintű...

Ti hogyan tanultok emeltszintű kémia és biologia érettségire? Ugy erzem, en erre nem vagyok képes!

Figyelt kérdés

Bevallom őszintén, altalanosban nagyon rossz tanuló voltam, kémiabol epp hogy atcsusztam ketesekkel, azt is csak a tanar joszivüsege miat!

Most egészsegügyi szakközepbe jarok, es össze szedtem magam, mivel azt tanulom ami erdekel.

Elkezdtem felkeszülni az emelt szintű biosz és kemia erettsegire, de valamiert mindig ugy erzem, hogy en hülye vagyok ehhez! Nagyon megszerettem mindkettőt, erdekel is, azomban a kemia mindig kifog rajtam. Tanulom, tanulom, es megsem tudok semmit! Nem birom megerteni az anyagot! Még az elmelet csak- csak megmarad a fejemben, na de a szamitasok mindig kifognak rajtam. Lehet, hogy azert, mert matek kell hozza, abbol viszont szinten nem dicsekedhetek a tudasommal. Nem tudom mit kezdjek.

Fontos nekem, ugyan is mindig orvos szerettem volna lenni, es ez az almom. Az egeszsegügyi reszhez nagyon jo fejem, van es ügyes is vagyok benne ( nem nagyképusegböl mondom! :D ), na de a kemia az...!

Mit tanacsolnatok?

2016. dec. 21. 12:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen.Én is eü.szakközéppe jártam(20 éve).Annak idején mi fizikából meg belgyógyászatból(biosz helyett) felvételiztünk az orvosira.Minden évfolyamban volt 2-3 ember

,aki bekerült az egészségügyi szakközépből is orvosira.Volt,aki gyógyszerész lett,volt aki általános orvos.Én még mindig úgy gondolom,ha a felvételi tantárgyakból jól felkészül az illető,simán bekerülhet egy szakgimnáziumból is az egyetemre.Sőt eü.szakgimnáziumban rengeteg latin szót és egészségtudományi tantárgyat elsajátîtanak,ami az egyetemen kezdetben mindenképpen az előnyére fog válni.

2017. okt. 16. 14:45
 12/13 anonim ***** válasza:
78%
2., 6., 8., 10. válaszoló voltam, most láttam újra ezt a kérdést, hogy válaszoltak rá. Második hónapja orvostanhallgató vagyok, duplázva kerültem be, nagyon jó emeltjeim lettek, mostanra érett be az, amit tizenegyedik óta tanulok. Szóval neked is azt javaslom még egyszer, hogy ne add fel, mert egy csomó időd van, és a kémia is csak az elején nehéz, ha azon keresztülverekszed magadat, akkor kezesbárány lesz. Hajrá. :)
2017. okt. 17. 09:17
 13/13 anonim válasza:
100%
Hogy ment??? :D
2018. jún. 19. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!