Akinek van tapasztalata ebben, BGE-ről Corvinus gazdasági alapképzésre mennyire fogadnak el tárgyakat?
olyanokat, hogy gazdmat, stat, vállgazd és hasonlókra gondolok
igen tudom, hogy 75%-os egyezőség kell, de mivel nem tudom ezt hogy ellenőrizhetném úgy, hogy nincs jogviszonyom a corvinuson és még nem adtam be kreditelfogadási kérelmet, nem tudhatom. ezért valakinek bármilyen saját tapasztalata van ezzel kapcsolatban?
75% egyezőség kell. Van egy tantárgyi adatlap/leírás a BGE-n, meg egy a BCE-n. Összeveted a kettőt és ha úgy látod, hogy 75%-ban ugyanazon tartalmú sorok vannak benne, akkor az jó lesz, ha nincs annyi, akkor nem ok.
Persze jó lenne, ha lenne gyakorlati példa ezekre, ha valaki átment volna a Corvinusra a BGE-ről, hogy mi volt nála. Az előbbi tanácsnak megfelelő helyen kérdezd meg, ha ide nem írna olyan aki esetleg átment a Corvinusra, már ha volt ilyen. egyáltalán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!