hány órakor- milyen sokáig- ilyenek érdekelnének. Nekem a haza érek 2kor és elkezdek tanuli és ülök ott addig amig nem végzek (akár este 7-8) az nem vált be.
Van ilyen meghatározott időpont amikor jobban megy a tanulás?
2010. máj. 2. 14:49
1/8 anonim válasza:
Hát, szerintem ez minenkinél más. Speciel nekem alvás után fog legjobban az agyam. Ha nagy dolgozatot írunk, vagy amire nem tudtam tanulni, korán lefekszem, és képes vagy 4-5 órakkor felkelni, és reggel 7-re végzek is a tanulással.(Ez egy nehezebb megoldás, de nekem megéri.) Mellesleg minnél korábban tanulj, amikor hazaérsz, persze egy kis ebészdszünet, kávészünetet tegyél be suli után. De ne fáraszd le magad teljesen szellemileg, mert este már úgysem jegyez meg semit az agyad.
2010. máj. 2. 14:57
2/8 anonim válasza:
Szia! szerintem nincs, mindenkinek akkor jo, amikor erzi, hogy friss es befogado.Nalam ez olyan reggel 5-8 kozott van hetvegen, hetkoznap meg delutan pihenek es utana 6 kor felkelek es 9 ig megy rendesen.
Nekem akkor megy igazan, pl. a verstanulas, ha nem alszom tul magam. Probalkozz kulonbozo idopontokkal, hogy neked mikor megy.
Sok sikert(:
2010. máj. 2. 14:59
3/8 anonim válasza:
Ez tényleg mindenkinél más...:D nekem pl. este nyolctól hajnali háromig a legjobb. Ami hétköznap azért elég nehezen kivitelezhető. A lényeg, hogy éjszaka sokkal jobban fog az agyam, mint nappal. :)
2010. máj. 2. 15:07
4/8 anonim válasza:
Mindenkinek más, én is csak azt tudom mondani. Én legjobban este 6tól 9-10ig tudok tanulni. De van amikor 10kor kezdem el:)
2010. máj. 2. 15:08
5/8 anonim válasza:
Csatlakozom az éjjeli baglyokhoz, legjobban este 10 után, meg, kb éjfélig-fél egyig vana csúcspont, 3 után már kókadozom, de ha arról van szó, 4-ig kibírom.
2010. máj. 2. 17:10
6/8 anonim válasza:
szintén éjjeli bagoly... 10 után kezdek vizsgákra készülni általában, mikor már csönd és nyugalom van a környéken. Egyébként múltkor nem tudtam volna éjjel tanulni, úgyhogy estefelé bezárkóztam a fürdőbe, és ott tanultam vagy 3 órán keresztül :) szerencsére vendégek voltak, szóval senkit nem zavart, hogy einstandoltam a fürdőt :) meglepő volt amúgy, sosem tanultam még kádban ülve... de legalább semmi sem vonta el a figyelmemet.
2010. máj. 2. 20:18
7/8 A kérdező kommentje:
szoval kikéne próbálnom az esti tanulást?
2010. máj. 3. 15:23
8/8 anonim válasza:
Véleményem szerint, mindkettőt próbáld ki!
Lehet, hogy aza a típus vagy, akinek reggel fog jobban az agya. Reggeli tanulás kezdéséhez a legideálisabb a hajnali 4.Innentől már lehet tanulni, viszont ehhez egy olyan 10-kor le kell feküdnöd. Az elején kicsit nehéz lesz, de hamar át áll a szervezeted. Legfeljebb egy hetet kell kibírnod, aztán megy a tanulás, mint a gép. Feltéve, ha reggeli típus vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!