SOS! Ki várható a holnapi magyar értettségin?
Figyelt kérdés
Melyik író, költő, melyik műve esedékes? kérlek segítsetek!köszi!!!!!2010. máj. 2. 12:54
2/8 anonim válasza:
Úgysem tudod megtippelni.
Ne ezen görcsölj,hanem gyakorolj és tanulj!
3/8 anonim válasza:
Hány ilyen balf@sz kérdés lesz még érettségiig??????? Tanulj inkább, mert hülye maradsz.
4/8 A kérdező kommentje:
az elsőnek köszi, aki meg nem tud normálisat írni az meg inkább halgasson.....nem nekem kellene, öcsémnek, nekem van már érettségim és két diplomám, szóval bocs
2010. máj. 2. 13:45
5/8 anonim válasza:
Ha két diplomád lenne kedves nem kérdeznél ilyen hülyeséget:)
7/8 A kérdező kommentje:
nem tudom mi ebben a hülyeség, én 7 éve érettségiztem és akkor meg lehetett tippelni h Ady lesz, mivel évfordulója volt, most nem vagyok benne és ezért gondoltam h megkérdezem, mert próbáltam segíteni az öcsémnek.......mivel emberek állítják össze, ezért ki is tud szivárogni......
.....na jó hazudtam, kukás vagyok, megyek is söprögetni.....:)
2010. máj. 3. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!