Meddig kell tűnöm egy tanár beszólásait? 17/f
Figyelt kérdés
Van egy tanárom, aki állandóan beszólogat nekem az egész osztályom, vagy az egész iskola előtt. Akármi van, mindenért engem cseszeget. Nem adtam neki erre okot, nem vagyok rossz tanuló sem. Eddig még tűrtem (lassan 2 éve), egyszer sikerült már annyira felidegesítenie hogy órán azt mondtam neki hogy "hü**e f**z", de nem foglalkozott vele, még tovább idegesített.
Attól félek, hogy egyszer valami olyat szól be, ami után elszakad a cérna, de akkor nagyon kiosztom az biztos.
Szerintetek hogyan türtőztessem magam hogy nehogy egyszer nagyon visszaszóljak neki?
2016. dec. 10. 22:12
11/12 anonim válasza:
Nem tudsz vele mit csinálni, és nem is kell... Nekem ugyanez a helyzet amúgy. Amióta nem foglalkozok vele, azóta látom rajta, hogy nagyon idegesíti őt ez és egyre nevetségesebb dolgokat csinál. Már csak nevetek rajta. Ha leállsz vele és látja, hogy felveszed akkor csak neki teszel a kedvére. Azért szól be, hogy idegesítsen és te reagálj valamit, hogy tudja folytatni. Ne add meg neki az örömet. Csak foglalkozz a tanulással a haverokkal meg a csajokkal, amit meg ő mond arra ne is figyelj oda. Egyik füleden be a másikon meg ki. Én amúgy arra gondoltam, hogy idén érettségizek, és ha az megvan akkor utána nyilván nem lesz már a tanárom, nem tud keresztbe tenni, megszűnik az alárendelt szerepem vele szemben... Na akkor rázúdítom az elmúlt 4 évet de úgy, hogy 20 év múlva is könnybe lábadt szemmel gondol majd rá vissza. :D De addig nem érdemes vele foglalkozni. Egyrészt magaddal b**szol ki, mert ha beszólogatsz akkor még jobban rád fog állni, másrészt szokni kell a szituációt, mert gondolj bele, hogy majd melóhelyen is lehet köcsög a főnök és őt is tűrni kell majd, ha egy tanárral szemben nem tudod visszafogni magad akkor ott sem fogod és úgy kib**sznak mint a macskát szarni. Fogd fel egyfajta "edzésnek", röhögj rajta egy jót, lépj tovább... Aztán amikor eljön az ideje (érettségi után) akkor kamatostul visszaadhatod. :)
12/12 anonim válasza:
Bánj úgy, mintha meg se hallanád.
Nézz át rajta, mint egy üveglapon!
Viselkedj úgy, mintha nem neked címezné a beszólásait!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!