Kilehet íratkozni suliból örökre?
Hetedikes vagyok, többet már nem akarok suliba járni,tudok matekozni, írni, szerintem ebbe a világba már más nem kell, elkezdtem tanulni programozni, szoval ha ez sikerül , lenne is megélésem belőle..
Ki lehet valahogy íratkozni a sulibol, hogy ne kelljen vissza menni sehova?
Az oldal rövid története, srác fogadott az apjával, ha 18 éves kora előtt keres 1millio dollárt, akkor abba hagyhatja a sulit...
18 évesen már nem járt suliba...
Egyébként tanköteles vagy, muszály iskolába járnod
És az oldal tulajdonosának is mára több diplomája is van, hidd el ez sem véletlen...
"tudok matekozni, írni, szerintem ebbe a világba már más nem kell,"
Nem persze, igazad van. Tök felesleges már a mai világban pl olvasni tudni, vagy számítógépen levelet, esetleg önéletrajzot írni, esetleg netán idegen nyelveket beszélni. Hogy csak párat említsek.
Csak ha aztán nem jön össze a nagy karriered, ránk adófizetőkre ne támaszkodj segély után!
Ha nagyon nem akarsz a tanulással foglalkozni, akkor keress egy olyan sulit, ahol abszolút nem veszik komolyan a dolgokat, gyakorlatilag csak "gyerekmegőrző", amíg a törvény szerint tanköteles vagy. Egy a legegyszerűbb legális módja. Vannak olyan helyek, ahol jóformán elég ha megmutatod magad, aztán bent lébecolsz, és foglalkozol azzal ami érdekel.
Csak az ilyen helyeken a társaság se a legbarátibb (általában) így valahogy ki kell vívnod a tiszteletet, hogy ne te legyél a tápláléklánc alján.
Egy programozótól elvárják legalább az érettségit, ha diplomát nem is; de sok helyen elvárják a diplomát, ahhoz még elég sok mindent meg kell tanulnod.
A programmer without English is a bird with broken wings.
Azért az elég egyértelmű, hogy ha tudásod nincs a papír legfeljebb seggtörlésre alkalmas. De a diploma + tudás > tudás, legalábbis üzleti szempontból.
#8-9: azért ezek a kivételes történetek, nézzétek a Jobline, a Profession és a Monster ajánlatait, hogy ika követelmények!
Kedves kérdező, ha nincs korszakalkotó ötleted, akkor az általános iskola után szakgimnáziumba mehetsz tovább, ott kevesebb lesz a fölösleges dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!