Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért nézik le az igazságügyi...

Miért nézik le az igazságügyi igazgatási szakot?

Figyelt kérdés

Erre járok. Idén kezdtem és nagyon sok helyről hallottam ilyet hogy "ügyvéd csicskája" meg "csicskásnak tanulunk" meg ilyenek.

Miééért? Eskü én nézek le semmilyen szakot de akkor még inkább a jogi asszisztens nem?

Bár nekik is kell tanulni Undorító ha így lenéznek egy szakot.....

2016. dec. 4. 17:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is ezt tanulok. Ne foglalkozz velük. Felvin egy felmérésből kiderült, hogy azok akik ezen a szakon végeznek átlagban több pénzt keresnek mint a jogászok.
2016. dec. 23. 17:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is azt tanulok. Nézd, sose tudni, hogy mik leszünk s lehetünk, lehet nem is a szakmánkban fogunk dolgozni,hanem egy olyan helyes, ahol jól veszik ezt a diplomát, tudást.
2016. dec. 28. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!