Orvosisok válaszolnátok pár kérdésre?
Van itt olyan ember aki szakközépiskolába járt és felvették orvosira? Hogy készültetek a kémia-biosz érettségire? Hány százalékos lett?
Melyik pontszámítást használtátok?
Melyik tantárgy jegyei számítanak, ha nem duplázok?
Köszönöm a válaszokat
9.es válaszoló
Kérlek válaszolj a kérdésemre, ha ennyire jól tudod a dolgokat :)
Magyar, matek, töri, nyelv és egy term. tud (fizika, kémia, biosz, földrajz) jegyet nézik csak. Ezeknek peig van elég hely.....
De ez le van írva a felvin... Nem igaz, hogy ennek nem tudtál utánanézni.
Köszönöm mindenkinek a választ. Ne nézzetek hülyének, kérdeztem pár tanárom, mindenki mást mondott. Az osztályfőnök szerint a kötelező szakmai tárgy a "választottam" és azt számítják be. Új érettségi rendszerben vagyok, ezért bizonytalanodtam el. Bocsi, ha bárkit felidegesítettem. :)
Legyen szép napotok!
De az érettségi tárgyadnak semmi köze nincs a középiskolás jegyek pontjaihoz.
Amúgy jó tanács: ne a dilettáns tanárokra halgass, hanem a felvi-hu-t nézd. Amit ott látsz, az az igaz, annak kell hinni. Ott minden információ fent van.
Szia!
Sajnálom, hogy tévednek ide olyanok is, akik nem értik a gyakorikerdesek.hu lényeget, és csak morogni jönnek ide. :D
Mellesleg annak, aki orvosira megy, még nyugodtan lehetnek kérdései, szerintem ha az ember nem biztos magában, és inkább segítséget kér esetleg tapasztaltabbaktol, főleg ha ilyen udvariasan, azzal mindenki csak jól jár, különösen egy ilyen hivatasban, ahol nagyon biztosnak kell lenni a dolgodban.
Én drukkolok Neked, biztosan jó doki leszel!
A kérdésedre sajnos én sem tudok egyértelmű jó választ adni, csak annyit, hogy szerintem biosz+fizika vagy biosz+kemia emelt szerintem tuti kellenek, meg egy nyelvvizsga. Nem elég egy term.tud. Tantárgy az orvosira, vagy legalábbis, amikor engem vettek fel 5 éve, akkor meg tuti nem volt elég, és szerintem azóta ez nem változott. Mivel én gimibol jöttem ide, így ennél többet nem tudok mondani, de nekem logikus lenne, hogy az alaptargyak mellé kell a biosz és a kemia/fizika. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!