30 felett már lekéstük az egyetemet?
Milyen lehetőségek adottak még 30 felettieknek az egyetemen?
Úgy értem az egyetemen barom sok mindenre van lehetőség.
Persze kimaradtam a buli,szórakozás stb-ből,de új embereket megismerni,külföldiekkel,multi-kulti társaságba járni.
Külföldi ösztöndíj és mindenféle kedvezmény,önkénteskedni-akár külföldön, mindezt úgy, hogy fogják a kezed és segítenek megszervezni.
Rohadtul bánom,hogy ebben nem volt részem.
NAGYON irigylem azokat akiknek igen.
Gondolom 30 felett erre már nem igen van lehetőség.
Mondjuk amúgy is túl gyenge képességű vagyok az egyetemhez.
(biztos nem mindenkinél ilyen az egyetem,meg árnyoldala is csak ezt látom amiből kimaradtam9
Ezekre válaszolj magadnak:
1 nappalin akarsz? Akkor ahhoz barom sok pénz kell,mert nappali mellett kevés munkalehetőésged van.
2. levelezőn az élet nem multi kulti sde vna ösztöndíj
Nálam ez a szekér már elment. Kiestem a tanulásból,a rendszerből, a rutinból meg gyenge képességű is vagyok hozzá.
Annó talán még megpróbáltam volna,de ma már látom,hogy nem tudnám elvégezni. Ilyen sokat nem tudok megtanulni.
Le a kalappal előttetek !
De buta vagyok.
Az idejét sem tudom mikor tanultam utoljára.
Hogy lehet élvezni a küszködést és szenvedést.
Lehet,hogy ti jó képességűek vagytok,de én...
Gyenge szakot elvégezni meg minek. Ismerek olyanokat akik lediplomáztak és olyan helyen dolgoznak ahol nincs rá szükség és érettségizettek melóznak ugyan azért a bérért.
A komoly diplomához meg kevés vagyok.
Pedig milyen jó lehet ha az ember ért valami komoly szakmához.
34 évesen családdal? Gratulálok. Én ehhez gyenge vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!