Budapesten mely egyetemeken lehet ezt megcsinalni?
Csak jovore lesz aktualis a jelentkezes miatt kerdzem mert szeretnek nappalis lenni de magamat kell szaz szazalekban eltartanom.
Heti 35-40 oraban dolgoznek gyakornokkent ugyhogy suliba nem igazan jarnek be csak vizsgakra meg ha muszaj. Tudom h lehet mert ismertem olyat aki igy csinalta csak az videken volt.
Valamilyen gazdasagi szakra mennek... marketing inkabb.
A legtöbbel sehogy, csak nem mész be előadásra, bár ha van katalógus akkor bukta. Táblagyakorlat bukta, labor bukta...
Elsőévesként nem igazán hiszem, hogy meg lehet, oldani napi 8 órás munka mellet az egyetemet, nálunk műszaki karon sok laborunk, és gyakorlatunk volt, és mivel fogalmunk sem volt, hogy ki-mi-hol-merre- van, megérte előadásra is bejárni.
Miskolcon és Egerben is tudom, hogy volt aki így csinálta és ugyanúgy meglettek a vizsgái mint másnak.
Akkor viszont érdemesebb lenne egy levelezőt megpróbálnom? Dolgoznom muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!