Milyen következménye lehet annak, ha elmondom a szakdolgozat témámat valakinek és azt is, hogy konkrétan miről írom?
A számomra nagyon fontos kérdés, mert nagyon bosszant a dolog, nagyon hálás lennék a válaszadóknak.
Most vagyok végzős (nem szeretnék konkrétumot írni, hogy milyen szak, munka, stb. csak a kérdés szempontjából lényeges dolgokat) és írom a szakdolgozatomat, közben dolgozom, szakmai gyakorlaton vagyok. A munkahelyen a munkatársak és a főnök is megkérdezte (már amikor ott dolgoztam, csak úgy társalgás közben), hogy miről írom a szakdolgozatomat. Én elmondtam a témát és azt is hogy nagyjából, hogy fog kinézni, mik az elképzeléseim.
Az igazság az, hogy nem egy átlagos szakdolgozat téma kicsit sokat vállaltam (és egy kicsit talán már meg is bántam, de ez most nem ide tartozik), de már úgy néz ki, hogy befogom tudni fejezni.
Attól félek, hogy valaki esetleg nem a legjobb szándékból esetleg bekavarhat a dologba(pl. lenyúlja vagy bármi más) Nem tudom, hogy mi lehet belőle ezért is kérem a véleményeteket, hogy tisztában legyek vele van veszély vagy sem, és ha igen tudni szeretném, hogy mi. Köszönöm előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!