Hogy tudnám a figyelmem a tanulásra irányítani?
Szerintem elég ha gyorsan megcsinálod a házit meg megtanulod a szóbelit jól 1 óra alatt vagy 2.
A sulit nem lehet érdekessé tenni az az igazság xDDD én is utálom
Gondolom, azért vannak olyan tárgyak, amiket szeretsz tanulni, és tudod is. A többi tárgyban is kellene keresned vmit, ami érdekessé teszi, v. vmi célt, amiért nekiállsz tanulni.
A másik lehetőség, hogy megfogadod magadnak, hogy ha mondjuk tanulsz egy dolgozatra, és 4-est, 5-öst kapsz, akkor megleped magad vmivel. V. ha 1-2 hétig leülsz normálisan megcsinálni minden írásbeli és szóbeli házit, akkor megjutalmazod magad egy ruhadarabbal, bonbon-nal, v. akármivel, amire vágysz.
Aztán lehet, hogy ezek nem jönnek be, v. nem tarthatók sokáig, de talán segít. :)
Én nekem ugyanez a bajom, mindig elkalandozok amikor tanulok. :D
De nekem már alakul azzal hogy leülök és megfogadom hogy most fél órát csak ezzel foglalkozok, amikor letelik aztán ha úgy van akkor megint. Szal ilyen szakaszosan meg lehet oldani. Nekem segített (nah meg persze egy csoki se árt közbe :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!