Elegem van és minden motivációm, kitartásom elfogyott, mi a megoldás?
Nem tudom ez a kategória mennyire felel meg a kérdésemnek,remélem belefér.
Gondolom senkinek sem kell bemutatni, milyen trágya iskolák és oktatás megy manapság és mennyire leszív minden energiát majdhogynem fölöslegesen. Azt hiszem a mai embereket,fiatalokat se kell bemutatni. Persze nem mindenkire vonatkozik de sajnos a körülöttem lévő emberekre igen. Errefelé pedig a programkínálat is gyászos.
Még bő 2,5 évem van a gimiből és már úgy érzem minden jobb lenne, csak ezt hagyhassam. Persze egyetemre szeretnék járni, tehát eszembe sem jutna tényleg pl. itthagyni a sulit.
Úgy érzem megrekedtem, szellemileg sem tudok fejlődni, ami szellemi előnyöm volt a többiekkel szemben lassan behozzák azt, mert nem tudok tovább haladni.
Már csak az a célom, hogy átvészejlem ezt a 2,5 évet, viszont lehangoló már előre elpazaroltnak látni ennyi időt az életemből. Pedig nem hiszem, hogy csoda történik és bármi is változni fog, ezekből kell építenem valamit, de hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!