Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Most vagyok 8....

Mit csináljak? Most vagyok 8. osztályos és rendészeti suliba szeretnék tovább tanulni. Többi lent

Figyelt kérdés
Az van hogy omm most vagyok 8.osztályod es hát rendészeti suliba szeretnék tovább tanulni...Es hát ömm aszt szeretném kérdezni hogy a Bátonyterenyei Fáy András Szakképző Iskola és Kollégium...milyen ott tanulni...Meg hogy milyen az iskola...hanyas átlag kell oda...sok minden érdekel egy szóval mindent szeretnék tudni róla...
2016. nov. 18. 15:36
 1/1 anonim ***** válasza:

a konkrét iskolát ugyan nem ismerem, de az örök bölcsességet szívesen idézem: mindenki rendőrnek születik, csak van, aki továbbtanul.

Ez azt jelenti magyar nyelven, hogy rendőrnek lenni a legalja. Ennél csak feljebb vezet az út.

Előtted az élet, ifjú barátom. Szedd össze magad.

2016. nov. 18. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!