Pszichológus hallgatók: mesterképzés nappalin vagy levelezőn?
Figyelt kérdés
Megéri nappalin végezni? Többet ad, mint a levelező? Az alapképzést munka miatt csak levelezőn tudom csinálni, de mire a mesterig eljutok lesz annyi tőkém, hogy akár a nappali is beleférhet. Többet ad? Érdemesebb arra menni? Mi a tapasztalatotok?2016. nov. 16. 21:45
1/2 anonim válasza:
Ha már van munkád, és biztos megélhetésed, én azt nem hagynám ott a helyedben a nappali képzésért.
Én nappalin csináltam a BA-t és az MA-t is, de nem érzem, hogy olyan hatalmas tudást adott volna a kezembe bármelyik is, pedig tanultam rendesen.
A "real deal" úgyis a módszertani képzés, meg a szakképzés. Szerintem inkább azokra tedd félre a pénzt úgy, hogy dolgozol a mester mellett.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál! :)
2016. nov. 17. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!