Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érettségin a WC-re kivihetek...

Érettségin a WC-re kivihetek akármit is?

Figyelt kérdés
Ugyanis lány vagyok, és pont a jövő héten lesz meg. Ilyenkor mi van? A kezemben a betéttel/tamponnal kell kimennem vagy mi? :)
2010. ápr. 28. 19:44
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Hány órás az érettségi?? Én már 6éve érettségiztem így nem tudom...
2010. ápr. 28. 19:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
kiviheted a piperetáskád..ha szólsz a tanárnak előre, akkor meg ferde szemmel se néz rád...ha nem hiszi el, akkor mutasd meg neki nyugodtan, neki lesz kellemetlen ;)
2010. ápr. 28. 19:55
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
őőő... zseb?:) am úgytudom kikísérnek, vagy lehet az csak szóbelin... de szerintem kikísérnek, ott meg már csak elhiszi hogy nem irkáltad tele a betétet.
2010. ápr. 28. 19:58
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Esetleg cserélj előtte, és mindjárt nem lesz gond végigülni. Nem tart egész nap a vizsga, szóval hacsak nem kell extra sűrűn cserélned, akkor meg is oldódott.
2010. ápr. 28. 20:00
 5/9 A kérdező kommentje:

De sajnos sűrűn kell. Pl. a magyarnak is az egyik része 180 perces, és a töri is ugyanennyi. Sajnos nem bírok ki 3 órát.

Zseb sajnos nincs a ruhámon, de akkor elindulok a táskámmal, aztán majd lesz valami. :)

2010. ápr. 28. 20:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szegénykém,nem irigyellek :-S

Nálunk még ruhatár is lesz a portán,ahova mindent le kell tennünk,és csak tollat,kaját vihetünk fel a termünkbe.

Én már letudtam a múlthéten ezt a gondot,de paráztam,hogy érettségikor lesz meg..ugyanis én ájulós vagyok :-S

2010. ápr. 28. 20:27
 7/9 anonim válasza:
100%
szia! én tavaly érettségiztem és nálunk irásbeli is ki lehetett menni, csak beirták a dogádba h ekkor meg ekkor kiment a mosdóba..? amugy bizos van vmi kis szütyőd vagy pénztárcád amit be tudsz vinni és abba elfér a tampon meg a betkó is:D
2010. ápr. 28. 21:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Sajnállak, így kellemetlen lehet eléggé, de ha pl. a blőzra felveszel egy női zakót, azon általába van picike zseb, amíg kimész, felveszed, mondván fázol.
2010. ápr. 28. 21:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szólj a felügyelő tanárnak, hogy szeretnél kivinni apró piperetáskát. Beszéld meg vele, hogy neked kell. Csak mert csak. Ennyi.

Kiviszed előtte a dolgozatod, ráírják, hogy távoztál, ekkor és ekkor, kimész, visszajössz, ráírják, hogy visszajöttél, ekkor és ekkor. És visszakapod a lapjaid, dolgozhatsz tovább.

Nálunk még nem volt ebből probléma, a legidiótább férfi tanár is kiengedett egy kis fekete vagy akármilyen mütyürt.

2010. ápr. 29. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!