Honnan tudom hogy jó fogorvos lennék-e? Vagy hogy nekem való-e a fogorvosi egyetem?
Nézd. Nem attól leszel jó fogorvos, mert jól be tudod vágni az egyetemi sejtbioszt, vagy biokémiát, habár az első két évben fogászos tárggyal még csak nem is nagyon találkozol.
Jó a kézügyességed? Szeretsz apró dolgokkal pepecselni? Jól bánsz az emberekkel? Türelmes vagy? Le tudod reagálni a hisztis kisgyereket és vele párhuzamosan a szintén hisztis kigyúrt, kopasz BMW-st? Bírod a kaki szagú leheletet és az ezzel járó kirohadt száj látványát? Sportolsz?
Ha a kérdéseimre igen a válasz, akkor jó fogorvos lenne belőled.
Én sem szerettem sosem a kémiát, fizikát pláne, de a hétköznapi fogorvoslás szempontjából egyik sem releváns, "csak" a diplomához kellenek. Az a pár év szenvedés megéri szerintem, ahhoz képest, hogy utána nyugdíjazásodik álmaid munkájával fogsz foglalkozni.
Amúgy negyedéves vagyok a PTE-n, bármi kérdésed van, írj bátran.
Viszonylag kicsi kezem és ujjaim vannak(nem tudom, hogy előny vagy hátrány)... és imádom a pepecselős dolgokat. Barátságosnak is tartom magamat.
Nagyon köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!