Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi lesz a polgármesteri...

Mi lesz a polgármesteri hivatalban?

Figyelt kérdés

Itt a kérdésem előzménye: http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..

Azóta megkaptuk a levelet és engem is behívtak, mi fog ott történni?

2010. ápr. 28. 13:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Még mindig nem értem mi a probléma. de tudod ha ennyire hadilábon állsz a saját nyelveden való fogalmazással akkor nem csoda,ohgy buktatni akarnak. ha értelmesen leírnád a történetet akkor tudnánk segíteni.

Kérdésedre válaszolva nem tudom el beszélget veled és a szüleiddel. Ennyi. Mi van a levélben?

2010. ápr. 28. 14:25
 2/5 A kérdező kommentje:

Ha nem tudod értelmezni az már a Te hibád.Négyes, ötös vagyok de nem ez a lényeg.

Annyi áll benne hogy szabálysértést követtek el a szüleim és hogy meg kell jelennünk hárman a polgármesteri hivatalban.

2010. ápr. 28. 14:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Milyen szabálysértést?

S mi az,hogy igazolva vannak az igazolatlan órád és,hogy nincs meg az igazolás?

Olyan nincs ma már napló sorszám alapján ki lehet keresnie az orvosodnál ,hogy mikor milyen igazolást adott ki. eléggé szigorították a rendszert a lógósok miatt.

Attól,hogy 4-5s vagy még nem biztos,hogy érelemesen tudsz fogalmazni. olvasd el a saját kérdéseid és értelmezd nekem magyarról magyarra fordítást kérek!

2010. ápr. 28. 17:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Rossz a szövegértésed ennyi, ha meg a helyesírásról akarsz vitázni menj abba a rovatba.

Letagadta az osztályfőnököm hogy adtam igazolást. Másik osztálytársam beteg volt nem is olyan régen, de mikor visszajött a suliba odaadta az igazolást ofőnek és egy hét után sem írta be ofő hogy igazolva lett a hiányzása.

De én azt akarom tudni hogy mi lesz ott?Mit fognak kérdezni?

2010. ápr. 28. 18:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Meg fogjak kérdezni hogy mi történt és miért vádolod az ofőt ilyennel. illetve,hogy tudod-e bizonyítani nevezetesen a naplószámmal,ohgy tényleg volt igazolásod. illetve megnézi hol laksz milyen körülmények közt. mivel igazolatlan hiányzásaid annyi amennyi a bírság akár 100 ezer is lehet.
2010. ápr. 28. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!