Miért aktív státuszú még mindig a térítési díj erre a szemeszterre?
Figyelt kérdés
Önköltséges képzésben vagyok, Diákhitel 2-vel fedezném a térítési díjat. Neptunon a Pénzügyek / Kifizetések menüpontban van listázva ez a 200 000 forint, a státusza még mindig "aktív", nem az áll ott, hogy "befizetve". Viszont mellette a DH2 státusz "Elfogadva". Most akkor mi van? Ha belépek neptunra, akkor is kiírja, hogy "Önnek 1 lejárt esedékességű tartozása van", hiszen október 31-ig kellett volna befizetni. Elvileg a Diákhitel központ utalja át az összeget az egyetem számlájára. Csak csúsznak a fizetéssel vagy valami gebasz van? A szerződéskötéssel nem csúsztam ki a határidőből.2016. nov. 6. 18:02
1/1 anonim válasza:
Nézd meg a diákhiteldirekten, hogy mi a helyzet a szerződéseddel. Ott látod azt is, ha a DH utalt már. Amúgy nem kevés idő feldolgozni a befizetést, de könnyen lehet, hogy valami porszem került a gépezetbe. Ha te meggyőződtél róla, hogy a DH elutalta, menj be a TO-ra, és intézkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!