Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Magolás nélkül lehet diplomát...

Magolás nélkül lehet diplomát szerezni?

Figyelt kérdés

Eddig elég jók az eredményeim (tavasszal érettségizek), de nagyon nem tudok magolni. Még dalszövegeket sem tudok megjegyezni, a tartalmukat el tudom mondani, de mindig elrontom őket.

Műszaki irányba szeretnék menni, így nem ezen lesz a hangsúly, de biztos lesznek dolgok, amiket majd meg kell tanulni, és attól félek, hogy nem fogom tudni megtanulni a nagyon sokat egyszerre. Most infóból készülök szóbelire (őszi), és nagyon lassan haladok, ahol nem kell megérteni, csak magolni valamit, az kész rémálom.

2016. nov. 1. 09:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Magolással majdnem hogy lehetetlen, legfeljebb valami nagyon alsó szintü büfészakon lehetne.

Magolás NÉLKÜL, gondolkodva viszont - föleg müszaki vonalon - jó esélyed van.

Az informatika szerintem éppen olyan tárgy, ahol magolással nem sokra mégy, meg kell elöször érteni, aztán meg gyakorolni (nem magolni!).

2016. nov. 1. 09:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Kivéve amikor mégis kell... De ezen nem aggódnék, nekem úgy tűnt, hogy a VIK-en rengeteg tárgy pont azért lesz nehéz tárgy, mert ténylegesen bemagolandó dolgokat (pl. fejlesztési módszer szereplőinek az elnevezése - 6 szereplő) nem tudnak megjegyezni az emberek. Valószínűleg nem a magolással lesz problémád az első évben.
2016. nov. 1. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!