Megéri pszichológiát tanulnom?
Figyelt kérdés
Kicsi korom óta tudom, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni, a lelkükön segíteni! Manapság viszont annyi rosszat hallani, és szörnyű nehéz elhelyezkedni! A pszichológia nagyon népszerű, és ha nem kapok ösztöndíjat, akkor elég drága a tanulás, nekünk meg nincs ennyi pénzünk! Már most tele vagyok kétségekkel, pedig még csak 15 éves vagyok! Kérem segítsenek, érdemes ezt tanulnom? El tudok majd helyezkedni, egyáltalán kapok normális állást?
Köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 27. 17:16
1/2 anonim válasza:
Ha tényleg ez az, amivel szeretnél foglalkozni, akkor tanuld ezt! Még van 3 éved az érettségiig, tegyél meg minden tőled telhetőt azért, hogy államilag támogatottként juthass be az egyetemre pl. emelt szintű érettségi a szükséges tárgyakból, nyelvvizsga. Ez a szak pedig azért is jó, mert ha esetleg nem sikerülne elhelyezkedned, nyithatsz magánrendelőt is és akkor te szabod meg, mennyit dolgozol, mennyi pénzt kérsz és nincs főnököd.
2/2 anonim válasza:
Az elhelyezkedési esélyek sem rosszak -bár ez van a közutadban, fogalmam sincs miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!