Valaki segitene nekem biokémiából?
Figyelt kérdés
1.Miben különbözik a szacharóz a maltóztól?
2.Miben különbözik kémiai szempontból az amilóz és a cellulóz?
3.Melyik poliszacharid hidrolizisével keletkezik kizárólag α-D-glükopiranóz?Mi a szerepe ennek a monoszacharidnak?
4.Mely tulajdonsága alapján mutatjuk ki a glükózt oldataiból,a reakció neve?
2016. okt. 31. 11:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!