Valaki jön közületek Földrajz emeltszintű érettségire?
Csak álmaidban:D
De ahogy nézegettem az előző évek emelt föcijeit nem tűnik olyan vészesnek, mondjuk én tavaly közepet letettem, de nyugodtan mehettem volna emeltre is. A föci az egyetlen ami miatt nem aggódom. Mondjuk innen lehet jó nagyot pofára esni:D
Te hogy haladsz a felkészüléssel? Föcivel kapcsolatos szakra akarsz továbbmenni?
Ja, azt hittem most felvételizel.
Nekem pont fordítva, az írásbeli majdnem hibátlan lett szóbelin meg társ.föciből kihúztam egy olyan tételt amiben többet őőő-ztem, mint amennyit normálisan beszéltem.
Emelten is a szóbelitől félek, mert ki tudja milyen tanárt kapok szóbelinél. Én TTK-ra jelentkeztem Debrencenbe remélem sikerülni fog.
Hát, vaktérképre már semennyit, mert azokat oda-vissza megtanultam tavaly. 9-10.-es tk-t olvasgatom, meg a tanár egy csomó plusz anyagot hozott még órán.
Amúgy szerintem emeltre nem kell többet tudni, mint középre csak térkép nélkül nehezebb. Bár remélem idén nem kapunk valami olyan ábrát amihez statisztálni fogok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!