Két nap alatt meg lehet tanulni 30 oldal bioszt?
Figyelt kérdés
Vérsejtek, szív, csontok stb..szerintetek lehetséges? Vagy kevés idő rá ennyi? :/ ZH-m lesz és félek nem elég rá ennyi idő.2016. okt. 26. 21:23
1/7 anonim válasza:
Ha csak azzal fogalakozol, akkor megtanulható.
2/7 anonim válasza:
Tanuld meg a felét és meglesz az 50%.
3/7 anonim válasza:
Szerintem simán meglehet, ha rendesen nekiül az ember. Ne görcsölj rá az időre, mert annál rosszabb. Ha már nagyon fáradt vagy akkor inkább csak olvasgasd és képzeld el, nekem ez be szokott válni. :)
4/7 anonim válasza:
ezek alap dolgok, simán meg lehet tanulni.
5/7 anonim válasza:
Persze,ha koncentralsz es minden eroddel azon vagy,hogy megjegyezd,menni fog. Nekem pl kifejezetten jobban fog az agyam,ha ra van kenyszeritve a tanulasra(ezert szoktam mindig este,faradtan elkezdeni),bar tudom,ez nem a legjobb modszer.
6/7 A kérdező kommentje:
Igazából 5 napom lenne rá, csak még van egy másik kisebb tárgyam amire tanulnom kell 10 oldalt. :D
2016. okt. 26. 22:37
7/7 anonim válasza:
Persze, harminc oldalt akár egy délelőtt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!