Mi a különbség az ELTE-s analízis és az SZTE-s kalkulus között?
Figyelt kérdés
Láttam már, hogy feltették a kérdést, de valaki azt írta, hogy a kettő ugyanaz, más azt mondja, hogy a kalkulus azt butított változata az analízisnek.2016. okt. 22. 17:18
1/3 Mojjo válasza:
Mi köze ennek a kérdésnek az ELTE-hez, meg az SZTE-hez? Mindkét egyetemen vannak analízis és kalkulus kurzusok is. A kalkulus részhalmaza az analízisnek.
2/3 anonim válasza:
Az a köze hozzá, hogy a kérdező nem a kalkulus mint tudomány és az analízis mint tudomány közötti különbségre kíváncsi, hanem az ELTE-n oktatott analízis nevű tantárgy és az SZTE-n oktatott kalkulus nevű tantárgy közötti különbségre. A kategóriát nem sikerült eltalálnia.
Kérdező, nincs olyan, hogy ELTE-s analízis. Egy egyetemen belül sokféle analízis nevű tantárgyat oktatnak. (Ugyanez a helyzet a kalkulussal is.) Ha megvan, hogy konkrétan mire gondolsz, akkor beírod a keresőbe és elolvasod a részletes tárgyleírásokat. Azokból minden ki fog derülni.
3/3 Mojjo válasza:
@2: persze, értem én, de pont azért nincs értelme így sem a kérdésnek, amit írsz a második felvonásban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!