Van itt aki idén kezdte az egyetemet, de már tudja, hogy otthagyja, következő félévet nem kezdi el?
Figyelt kérdés
Én elég rosszul választottam szakot (ezt már nyártól kezdtem érezni), illetve szinte alig gondoltam át tavaly ezt az egészet, nem érdekelt. Na hát meg is lett az eredménye. :D Sikerült sajnos egy olyan szakot választanom, amihez közöm sincs. De mostmár jobban átlátom az egészet illetve tudom mire szeretnék szívesen jelentkezni jövőre. Hasonló cipőben van itt valaki?2016. okt. 20. 15:10
1/1 szabo19950 válasza:
Hát mostmár szerencsére nem, de 2 éve én is így jártam :D Azóta másodéves vagyok egy sokkal jobb helyen ami érdekes is és egy pár tárgytól eltekintve hasznos is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!