Mi a teendő, ha neptunon lejárt a befizetési határidő?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 13:43
2/9 A kérdező kommentje:
április 19-éig kellett volna befizetni 1 összeget.
2010. ápr. 26. 13:49
3/9 anonim válasza:
de nem mind1 h utolagos vizsgadij,vagy a félév dija...
mert előbbi esetben max szépen kell nézned és ennyi,utobbiban meg passzivra is tehetnek...
4/9 A kérdező kommentje:
nem teljesített kredit miatt van :S
viszont most passzív féléven vagyok
2010. ápr. 26. 13:58
5/9 anonim válasza:
akkor ha lessz rá pénzed befizeted,és bemész a tanulmányira hogy irjanak ki ujból határidőt,most már tudod teljesiteni
ennyi
nagyon nem tudnak veled mit csinálni
6/9 A kérdező kommentje:
értem. de ha nem kérek új határidőt, attól még most befizethetem? vagy felesleges?
2010. ápr. 26. 14:11
7/9 anonim válasza:
nemtudom nálatok hogy működik,de nálunk ha lejár vminek a határideje akkor nem tudom befizetni...neptunra rá tudom utalni,de befizetni nem
neptuna ráutalhatod,de sztem egy séta a tanulmányiba ér annyit hogy fixen jó helyre menjen a pénz...magadnak sporolsz mászkálást,ha nemjó helyre küldöd
8/9 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszi!!
2010. ápr. 26. 14:17
9/9 anonim válasza:
Azt nem tudjátok, hogy ha egy sport tantárgyat felvettem, aminek 6000 Ft a díja és ez jár le, ugyanaz a helyzet mint a fentinél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!